Familjeträning

I höstas när min käre make fyllde 40 ville han göra något annorlunda, något som han tyckte var kul och som hela familjer kunde vara med på. 

Eftersom varken han eller jag är några större festprissar så gick en brakfest bort ganska snabbt (det är ju inte heller så familjevänligt i alla lägen....) Magnus ville bjuda på något som representerade något som han är intresserad av och som han som person står för. Efter lite bollande och spånande fram och tillbaka resulterade det i ett träningspass som anpassades för att alla kalasdeltagare (från 3 år och upp till den äldsta som var 68 år). Gymet ställde upp med lokaler och vi betalade instruktörerna som tillsammans med Magnus spånade fram ett lämpligt upplägg som alla kunde klara av, men ändå så att det var utmanande för de som kunde/ville gasa på lite mer. 

Kort sagt blev det en stor succé vilket nu har lett till att gymet (www.endorfin.se) som vi båda två tränar på, lanserar detta på sitt ordinarie program! 

Det är så kul att man nu kan träna tillsammans med sitt/sina barn. Jag känner mig glad och stolt över att det min make satt och spånade på till sin födelsedag, nu kan hjälpa till att bidra till bättre hälsa och en härlig gemenskap mellan barn och föräldrar i otaliga familjer. Barn tar ju, som bekant, efter i mångt och mycket vad vi vuxna gör och här får vi föräldrar en ypperlig tillfällighet att låta barnen vara med och upptäcka rörelseglädjen! 

Ett stort plus från Endorfins sida är att konceptet ingår i de befintliga gymkort (från silver och uppåt) som den vuxna redan har. Det blir alltså inte ytterligare en dyr utgift för familjen, vilket kanske också kan bidra till att fler har möjlighet att delta! 

Ovan utdrag från Endorfins FB-sida.

Fotografen, som har tagit de härliga bilderna och verkligen fångat glädjen hos alla deltagare, heter Patrik Blom. www,patrikblom.eu


Träning | 40årskalas, Endorfin, endorfin Stenkullen, familjepass, familjepusslet, träningsglädje | |
Upp